
FÖR DE UTAN IDEOLOGISKT TUBSEENDE - KANSKE EN FOKUSERING PÅ NAIV REALISM
fredag 29 januari 2010
Ljus i vintermörkret
Ansjovis eller "ansjofisk" är en art (pelagisk) som då den simmar fritt söker ljuset. Vi med trötta vintersjälar som också längtar kan i väntan muntra upp oss och våra vänner med en hederlig svensk ansjovismacka. Köp en färsk Skogaholmslimpa eller annat grovt bröd, koka några "tuppgjuck". Bre smörgåsen, skiva äggen. Lägg äggskivorna i rad och på lut, samt montera på lämpligt antal fileér. Finns det en konstnärlig ådra, garnera med grönsallad och grönsak efter tycke och smak. Servering på fat och användandet av bestick är ett måste. Ett ljust öl i mörkret och that´s it.
måndag 25 januari 2010
Jens Hultén
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)