FÖR DE UTAN IDEOLOGISKT TUBSEENDE - KANSKE EN FOKUSERING PÅ NAIV REALISM

onsdag 16 maj 2012

Handelsminister Ewa Björling räds ej varandes en ko på isen
Handelsminister Ewa Björling, gör ett tidigt försök  före valet att 
tända den lågan för regeringens migrationspolitik

Handelsministern utlovar inom kort ett underlag för ett nytt styrt politiskt tänkande runt Alliansens kärna "arbetslinjen". Hon tror sig överraska medborgarna med unika beräkningar i ett redan unikt land. Försöket ger i stället skenet av en sista falnande låga från regeringens migrationspolitik.


I en artikel publicerad i DN den 12:e maj, läggs fokus på något så suddigt som ”mångfald stärker välståndet”, den är signerad handelsminister Ewa Björling.

Moderaten Ewa Björling, bör vara försiktig då hon även skrev under en debattartikel gällande vapenaffären i Saudiarabien, då visste hon ingenting - nu är hon tvärsäker. Fredrik Reinfeldt brukar knappast tillåta mer än en ko på isen. 

”En procentenhets högre andel utrikes födda i arbetskraften ökar i genomsnitt exporten med nio procent". Det är handelsminsterns skötebarn "Projekt Kosmopolit", som bidragit med devisen. Faktasiffror skall alltid ifrågasättas och värderas, men i det här fallet får vi vänta ytterligare tills den utlovade bevisföringen offentliggörs i reda siffror. Under tiden rubricerar undertecknad studien som ännu ett kapitalförbränningssystem från det styrande heliga förbundet.


Alla hot löses med
samtalsmetodik
Knäck i lurarna, ånej - men extraknäck skapade av politiker, 
utan medhörning, eller kontakt med jorden.
Det största hotet mot en bättre skola är när man plöjer ner tonvis med stora och små bokstäver i datorer som redigeras i färdiga mallar med rättstavningsprogram men utan faktakontroll. I höstas gick TV- programmet "Världens bästa skitskola" som uppmärksammats tillsammans med våra äldre släktingar som befinner sig i vanvårdens kapitalistiska grepp.

Kommuner och Skolstyrelsen har ansvaret för tillsynen hos dessa bägge lindrigt talat infekterade verksamheter. Myndigheterna är tandlösa då det är politiker som dikterat de krav som kan ställas på verksamheterna. Detta skapar semikulturer då det gäller både ansvar och engagemang på individnivå.


måndag 14 maj 2012

Var femte careta skall väck
Schas med den nya caretan, men med schäsen gick det bra
Trafikverket: "var femte bil måste väck" - dom brukar påpeka mycket, men oftast åt alla andra håll. Inget verk har så många rattar som politikerna får styra. Givetvis styrs det inte så att alla skall väck, för då måste även "Verket" skrotas, men bort ska femtedelen. 

Om man nu inte skrotar vart femte kärra, utan i stället använder dessa som bistånd för att förbättra infrastrukturen för U-länderna - kunde det i så fall vara en lösning mot jordens undergång? Försök er att köpa följande hypotes. Bilägare i västvärlden har sällan många barn, caretan kommer i första hand, symtomen kanske följer med den exporterande statusprylen, så att befolkningsökningen bromsas upp per automatik, utan politiska övergrepp? Skall vi gissa på max 2 barn per bil hos den nya ägarna, det skulle enligt en hemmagjord uträkning rendera en befolkningsminskning på 10% fram till 2050.